• Dyna-Mix

  Ilse: "Ik volg geregeld een SUP Pilates les van Natalie. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten."
 • Houdt jou in beweging

  Marit: "Na een les ZwangerFit voel ik me weer 100% vrouw, sportief en krachtig"
 • Holistische aanpak

  Farunya:"Dankzij de healing van Natalie voel ik me letterlijk geheald"
 • 1
 • 2
 • 3
Holistische fysiotherapie wat is dat?

Jouw gezondheid is belangrijk. Een lichamelijke klacht ontstaat niet zomaar. Vaak is er meer aan de hand. Daarom bied ik jou holistische fysiotherapie: een behandeling gericht op de oorzaak van jouw lichamelijke klacht. Samen gaan we uitzoeken wat jouw lichaam nodig heeft om weer optimaal in balans te komen. Hierbij combineer ik diverse behandelvormen zoals: (sport)massages, Triggerpoint Therapie, Pilates oefeningen (zie ook: Pilates Therapy), Magnetiseren en Medical Taping. 
Op deze manier wil ik samen met jou werken aan een langdurig herstel doordat we een solide basis neerleggen waarop jij verder kunt bouwen.
De eerste afspraak (screening, intake, onderzoek en behandeling) zal daarom een uur in beslag nemen om samen een behandeltraject samen te stellen.

Magnetiseren wat is dat?

Magnetiseren is al eeuwenoud en werd in vele culturen gebruikt als effectieve methode voor het bestrijden van diverse ziektes. Door middel van het geven van liefdevolle energie herstelt de balans tussen lichaam, geest en ziel en worden blokkades die zijn opgedaan in de loop van je leven (denk aan trauma's, negatieve ervaringen, onderdrukte gevoelens) opgeruimd. Hierdoor ga je niet alleen fysiek lekkerder in je vel zitten, maar herinner je je weer wie je bent, kun je je verbinding met je kern herstellen en ga je positiever in het leven staan.

Medical Taping wat is dat?

Medical Taping kan ondersteuning bieden bij diverse lichamelijke klachten, zoals lage rugklachten, knieklachten en schouderklachten. En ik heb ze in leuke printjes!Waarom Dyna-mix?

- In zo min mogelijk behandelingen een zo goed mogelijk resultaat.
- Niet alleen de lichamelijke klacht, maar ook de oorzaak van deze klacht is belangrijk.
- De mogelijkheid om deel te nemen in een Small Group Training.
- Ik werk met medical taping ter ondersteuning van de behandeling.
- Kom ervaren!


Ervaringen:

Farunya: "Ik heb nu een aantal behandelingen gehad bij Natalie en elke keer zijn mijn klachten verlicht en voel ik me weer ontspannen (ik heb schouder- en rugklachten vanwege zware krachttraining). Veel last van slapeloosheid, maar Natalie heeft magische handen, want ik slaap zoveel beter de laatste tijd! Dankzij de healing van Natalie voel ik me letterlijk 'geheald' en heb haar al bij meerdere mensen aanbevolen!"

Erik: "Hele fijne healingsessie van Natalie mogen ontvangen waarbij ik schijnbaar moeiteloos een aantal nog bestaande banden met het verleden, die mij nog wel wat oncomfortabele momenten opleverden, heb kunnen doorknippen. Natalie geeft veel vertrouwen waardoor ik mij zonder restricties durfde over te geven. Aanrader voor een ieder die mentaal of fysiek vastloopt!"

 

Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en ben BIG geregistreerd. Tevens ben ik lid van de KNGF Klachtenregeling.