• Dyna-Mix

  Ilse: "Ik volg geregeld een SUP Pilates les van Natalie. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten."
 • Houdt jou in beweging

  Celine:"Ik heb de hele dag nagenoten en voel me fitter en helderder in mijn hoofd."
 • Holistische aanpak

  Lidwien: "Het menselijk lichaam kent geen geheimen voor Natalie, want naast Pilates docent is ze ook een fysiotherapeute met gouden handjes"
 • 1
 • 2
 • 3Holistische fysiotherapie wat is dat?

Jouw gezondheid is belangrijk. Een lichamelijke klacht ontstaat niet zomaar. Meestal is er meer aan de hand. Zeker als je al meer dan een half jaar pijn ervaart.  Daarom bied ik jou holistische fysiotherapie: een fysiotherapeutische behandeling gericht op de oorzaak van jouw lichamelijke klacht. Ik kijk met jou naar eventuele verbanden tussen verschillende factoren in het lichaam, in plaats van enkel het onderdeel waar je pijn hebt.
Dus eigenlijk bekijk ik jouw lichaam vanuit vijf niveaus: fysiek (lichaam), mentaal (gedachten en overtuigingen), emotioneel (gevoelens en emotionele staat), energetisch (energievelden) en spiritueel (dieperliggende betekenissen).
Wat heeft jouw lichaam nodig om weer optimaal in balans te komen?
Op deze manier wil ik samen met jou werken aan een langdurig herstel doordat we een solide basis neerleggen waarop jij verder kunt bouwen.

De eerste behandeling bestaat altijd uit een intake en een behandeling van in totaal 60 minuten.  Daarna kun je kiezen voor een behandeling van een half uur of een uur.  De behandeling zal altijd een combinatie zijn van onderstaande behandelingen. Volledig afgestemd op wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.
Begin hier je startgesprek!

Energiewerk wat is dat?

Ik maak gebruik van magnetiseren. Dit is namelijk al eeuwenoud en werd in vele culturen gebruikt als effectieve methode voor het bestrijden van diverse ziektes. Door middel van het geven van liefdevolle energie herstelt de balans tussen lichaam, geest en ziel en worden blokkades die zijn opgedaan in de loop van je leven (denk aan trauma's, negatieve ervaringen, onderdrukte gevoelens) opgeruimd. Hierdoor ga je niet alleen fysiek lekkerder in je vel zitten, maar herinner je je weer wie je bent, kun je je verbinding met je kern herstellen en ga je positiever in het leven staan. Jij hoeft voor deze behandeling alleen maar lekker te gaan liggen en de energie zal zijn werk doen.

Hypnotherapie wat is dat?

Hypnotherapie is een bewezen effectieve therapievorm waarbij hypnose ofwel een lichte trance wordt gebruikt om bepaalde klachten te behandelen. Je behoudt altijd volledige controle, terwijl je met jouw onderbewustzijn werkt om jouw dieperliggende problematiek aan te pakken.
Voor wie?
Hypnotherapie werkt heel goed bij: alle angstklachten, depressieve gevoelens, gevoelens van onzekerheid, chronische pijn, verslaving, relatieproblemen (met je kind, je ouders of je partner), problemen op school bij kinderen en bij stress.
Als we stapsgewijs teruggaan in de tijd naar je jeugd waar jouw problematiek begonnen is, spreken we van regressietherapie.

NRT® wat is dat?

NRT® oftewel Neural Reset Therapy is een erkende en revolutionaire behandeltechniek uit Amerika. NRT® richt zich op het snel en vooral pijnloos behandelen van klachten in het gehele lichaam. De pijnlijke spieren worden als het ware ‘gereset’ en teruggebracht in de oorspronkelijke situatie vóórdat er pijn was.
Meer weten? lees het hier.

Energiewerk/coaching ONLINE
Zit je niet zo lekker in je vel en wil je liever niet de deur uit? Of voel je je gewoon zekerder vanuit huis? Dan bied ik een behandeling op afstand aan. Ik begeleid je een uur lang met jouw thema/blokkade.  Energie stroomt overal, dus kan ook op afstand prima werken.
Begin hier je startgesprek!

Ervaringen:

Farunya: "Ik heb nu een aantal behandelingen gehad bij Natalie en elke keer zijn mijn klachten verlicht en voel ik me weer ontspannen (ik heb schouder- en rugklachten vanwege zware krachttraining). Veel last van slapeloosheid, maar Natalie heeft magische handen, want ik slaap zoveel beter de laatste tijd! Dankzij de healing van Natalie voel ik me letterlijk 'geheeld' en heb haar al bij meerdere mensen aanbevolen!"

Erik: "Hele fijne healing sessie van Natalie mogen ontvangen waarbij ik schijnbaar moeiteloos een aantal nog bestaande banden met het verleden, die mij nog wel wat oncomfortabele momenten opleverden, heb kunnen doorknippen. Natalie geeft veel vertrouwen waardoor ik mij zonder restricties durfde over te geven. Aanrader voor een ieder die mentaal of fysiek vastloopt!"

 

Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en ben BIG geregistreerd.