• Dyna-Mix

  Ilse: "Ik volg geregeld een SUP Pilates les van Natalie. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten."
 • Houdt jou in beweging

  Marit: "Na een les ZwangerFit voel ik me weer 100% vrouw, sportief en krachtig"
 • Holistische aanpak

  Lidwien: "Het menselijk lichaam kent geen geheimen voor Natalie, want naast Pilates docent is ze ook een fysiotherapeute met gouden handjes"
 • 1
 • 2
 • 3

Holistic Health Sessies NIEUW!!!

Geef jij jouw gezondheid de prioriteit die het verdient?  Veel mensen gaan zich minder fit voelen door de jaren heen. In de praktijk zie ik dagelijks mensen, die minder energie of bepaalde lichamelijke klachten zelfs voor lief zijn gaan nemen. En dat vind ik zo zonde!!

 

Eigenlijk heb je 2 keuzes: 

Je levert elk jaar iets meer in, of je gaat juist elk jaar bewuster leven. Met ieder jaar meer aandacht en liefde voor jouw lichaam. Zodat jij:

 • Energiek & fit blijft
 • Kleine klachten direct signaleert en oplost
 • Je krachtig en vol zelfvertrouwen voelt.

Als fysiotherapeut ken ik de kracht van jouw lichaam. Bewust kiezen om dit te versterken is stap 1. Toch wordt er vaak alleen voor training en eventueel gezonde voeding gekozen, maar waarom niet voor meer? Gezondheid kent namelijk meer lagen. Ook op mentaal en zelfs op energetisch niveau is jouw aandacht nodig. Zo kies je van binnenuit voor jouw gezondheid. Dan wordt met liefde voor jouw lichaam zorgen ineens heel vanzelfsprekend en bovendien ook veel moeitelozer.

 

Mooi voornemen! Maar de praktijk is vaak lastig!

Ik ga je hierbij helpen! Dat doe ik in mijn Holistic Health Sessies:

 • Elke week heb jij een vast ankerpunt, waarin je bewust voor jouw gezondheid kiest. 
 • Ik begeleid je in een fysieke en energetische training om jouw gezondheid op alle lagen te activeren, zodat je dit de rest van de week vanzelfsprekend kunt vertalen naar al jouw andere keuzes en acties.
 • Dit doen we bijvoorbeeld met: gerichte Pilates oefeningen, Mindfullness, ademsessies en hypnose. Zowel actie, kracht en stabiliteit als diepe rust en ontspanning komen elke week aan bod.
 • Je krijgt een 1 op 1 gezondheidsplan, waarin we jouw doel vaststellen. Ik begeleid je in de groep heel gericht op jouw persoonlijke doel (dit is mijn super power!)
 • We vormen een hechte (online) familie. Zo ga je dit avontuur in verbinding met gelijkgestemden aan. 

Wat kies jij?

Je hebt 2 opties, toch? Steeds meer vanuit liefde voor jezelf zorgen, of elk jaar iets minder energie en meer klachten voor lief nemen. 

 

In de maand november bouwen we de online familie op. Boek direct jouw proefles, om zelf te ervaren hoe dit voor je is. Let op, vanwege de persoonlijke aandacht is er beperkt plek!


Ja leuk ik doe mee!

Wanneer vinden de sessies plaats?
Tijd: Iedere woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur
Plaats: Gewoon vanuit je eigen ruimte

Investering: de proefles is slechts €10, mocht je daarna willen blijven dan gaan we eerst samen een afspraak maken om jouw persoonlijke gezondheidsplan op te stellen zodat jij het maximale uit de lessen kunt halen. Zie ik je woensdag?

 

Ervaringen  (Pilates) trainingen:

Moa: "I have really enjoyed the classes. It has made me much more attentive to how i move and my posture."

Mieke: "Ben me echt bewuster van mijn rug. Heb zelfs tijdens mijn wandelingen geen last meer van mijn rug gehad."

Simone: "Ik kan na ruim een jaar weer een hele spinningles meedoen zonder pijn!

Henk: "De klachten die ik had bij het begin zijn zo goed als over. Het letten op de houding en de oefeningen/tips die ik heb gekregen hebben me dat laatste zetje gegeven om nu klachtenvrij te zijn."

Linda: "Ik ben dansdocent en volg Natalie haar Pilates lessen voor de versteviging van mijn core en onderrug. Haar training is niet gericht op uitputting, maar op bewustzijn en dat is een van de belangrijkste punten, in mijn ogen."

Wilma: "De Pilates les van Natalie is elke week weer verrassend. Haar allesziende (fysiotherapie) ogen zorgen ervoor dat iedereen in de les de oefeningen goed uitvoert.
Rugklachten behoren bij mij inmiddels gelukkig tot het verleden."