• Dyna-Mix

  Ilse: "Ik volg geregeld een SUP Pilates les van Natalie. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten."
 • Houdt jou in beweging

  Celine:"Ik heb de hele dag nagenoten en voel me fitter en helderder in mijn hoofd."
 • Holistische aanpak

  Lidwien: "Het menselijk lichaam kent geen geheimen voor Natalie, want naast Pilates docent is ze ook een fysiotherapeute met gouden handjes"
 • 1
 • 2
 • 3
 

Mijn naam is Natalie Dijkgraaf. Ik ben gediplomeerd: fysiotherapeut, Dansante Fysiotherapeut, Magnetiseur, Pilates docent, (sport)masseur, NRT® therapeut, Hypno-/Regressietherapeut en gediplomeerd ZwangerFit® docent.
Tevens ben ik docent aan de YVLO waar ik fysiotherapeuten begeleid tot ZwangerFit® coach.

Op 1 december 2022 heb ik de stoute (gym) schoenen aangetrokken en ben ik mijn hart gaan volgen. Mijn hart vertelde mij alles achter te laten in Nederland en mij te gaan vestigen op het prachtige eiland Bonaire.
Het gevoel was zo sterk toen ik een stap op het eiland zette, dat ik eigenlijk geen andere kant meer op kon. Ik ben dan ook in 6 weken tijd geëmigreerd. Met als doel: het uitvoeren van mijn (ziels)missie. 

Mijn missie: Jou te laten ervaren dat je lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn, zodat je weer in je kracht komt te staan en je opnieuw vertrouwen krijgt in je eigen lichaam.

Mijn motto: Met de juiste focus ben je tot veel meer in staat dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Samen met jou ga ik kijken wat jij nodig hebt om zo goed mogelijk te herstellen en het beste uit jezelf te halen.
Kom je kennismaken?
Tot snel! NatalieIk sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en ben BIG geregistreerd.