• Dyna-Mix

  Ilse: "Ik volg geregeld een SUP Pilates les van Natalie. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten."
 • Houdt jou in beweging

  Marit: "Na een les ZwangerFit voel ik me weer 100% vrouw, sportief en krachtig"
 • Holistische aanpak

  Lidwien: "Het menselijk lichaam kent geen geheimen voor Natalie, want naast Pilates docent is ze ook een fysiotherapeute met gouden handjes"
 • 1
 • 2
 • 3
 

Mijn naam is Natalie Dijkgraaf. Ik ben gediplomeerd fysiotherapeut, Dansante Fysiotherapeut, Magnetiseur, Pilates Instructor, (sport)masseur, NRT® therapeut, Hypno-/Regressietherapeut en gediplomeerd ZwangerFit® docente. Tevens geef ik les aan de YVLO waar ik fysiotherapeuten begeleid tot (ZwangerFit®) docent. 

Mijn missie: Jou te laten ervaren dat je lichaam, geest en ziel met elkaar verbonden zijn, zodat je je (opnieuw) kunt verbinden met wie jij werkelijk bent en je weer vertrouwen krijgt in je eigen lichaam.
Mijn motto: Met de juiste focus ben je tot veel meer in staat dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Ieder lichaam is anders en daarom is iedere behandeling uniek.
Een behandeling afgestemd op jouw lichaam en een training waarin jij centraal staat, zodat je zo snel mogelijk weer in staat bent datgene te doen wat je zo graag doet. Weer vertrouwen krijgen in je eigen lichaam, zodat je kunt ervaren dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf denkt.

Als jong, zeer gevoelig meisje nam ik wel eens voor de gein hoofdpijntjes weg bij vriendinnetjes. Voor mij heel normaal. Ik keek ook vaak naar de wereld alsof ik er boven hing en zag de mensen in gevecht met zichzelf. Pas later begon ik mij te beseffen dat anderen dit niet deden. Mijn interesse voor energetisch lichaamswerk werd gewekt.
Ik besloot dat ik meer wilde weten over het menselijk lichaam en ging logopedie en fysiotherapie studeren, zodat ik het lichaam als geheel zou kunnen benaderen tijdens mijn behandelingen in de toekomst.

Op mijn 6e begon ik met klassiek ballet waardoor mijn interesse in houding en beweging werd gewekt. Na jarenlang als groepsles instructeur gewerkt te hebben in diverse sportscholen, liet ik mij omscholen tot Pilates docent. Met veel liefde geef ik deze lessen gecombineerd met mijn fysiotherapeutische kennis.

Samen met jou ga ik kijken wat jij nodig hebt om zo goed mogelijk te herstellen en het beste uit jezelf te halen.
Kom je kennismaken?
Tot snel! Natalie
Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en ben BIG geregistreerd.