• Dyna-Mix

  Ilse: "Ik volg geregeld een SUP Pilates les van Natalie. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten."
 • Houdt jou in beweging

  Marit: "Na een les ZwangerFit voel ik me weer 100% vrouw, sportief en krachtig"
 • Holistische aanpak

  Lidwien: "Het menselijk lichaam kent geen geheimen voor Natalie, want naast Pilates docent is ze ook een fysiotherapeute met gouden handjes"
 • 1
 • 2
 • 3
 

Mijn naam is Natalie Dijkgraaf. Ik ben gediplomeerd fysiotherapeut, Dansante Fysiotherapeut, Magnetiseur, Pilates Instructor, (sport)masseur, NRT® therapeut en gediplomeerd ZwangerFit® docente. Tevens geef ik les in aan de YVLO waar ik fysiotherapeuten begeleid tot (ZwangerFit®) docent. 

Mijn missie: Jou in beweging houden door gebruik te maken van diverse behandeltechnieken vanuit een holistisch oogpunt. Je weer te verbinden met jezelf.
Mijn motto: Met de juiste focus ben je tot veel meer in staat dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Ieder lichaam is anders en daarom is iedere behandeling uniek en een functionele training op maat erg belangrijk.
Een behandeling afgestemd op jouw lichaam en een training waarin jij centraal staat, zodat je zo snel mogelijk weer in staat bent datgene te doen wat je zo graag doet. Weer vertrouwen krijgen in je eigen lichaam, zodat je kunt ervaren dat je tot veel meer in staat bent dan je zelf denkt.

Als jong meisje begon ik met klassiek ballet waar houding en beweging centraal stonden. Al snel volgden andere vormen van dans en raakte ik in de ban van het lesgeven. Na het behalen van mijn diploma tot groepsles instructeur heb ik jarenlang met veel plezier lesgegeven op verschillende sportscholen. Toch wilde ik meer en haalde mijn diploma sportmassage en volgde ik de cursus tot Pilates Instructor. Na het afronden van mijn opleiding fysiotherapie merkte ik dat ik nog veel meer uit mijn lessen kon halen. Kom dit gerust eens ervaren tijdens mijn Pilates lessen en SUP-Pilates lessen.

Door onderzoek binnen KLM Royal Dutch Airlines naar staand werken op hakken (afstudeeropdracht) en de jaren die ik hier als fysiotherapeute werkzaam ben geweest, merkte ik dat de meeste fysieke klachten vaak een diepere oorzaak hebben. Ik raakte langzaam maar zeker gefascineerd in het zoeken naar deze oorzaken waardoor het herstel versnelde. Vanuit dit holistische oogpunt behandel ik steeds meer mensen. Samen met jou ga ik kijken wat jij nodig hebt om zo goed mogelijk te herstellen en het beste uit jezelf te halen.
Kom je kennismaken?
Tot snel! Natalie

Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten en ben BIG geregistreerd.