• Dyna-Mix

  Ilse: "Ik volg geregeld een SUP Pilates les van Natalie. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten."
 • Houdt jou in beweging

  Celine:"Ik heb de hele dag nagenoten en voel me fitter en helderder in mijn hoofd."
 • Holistische aanpak

  Lidwien: "Het menselijk lichaam kent geen geheimen voor Natalie, want naast Pilates docent is ze ook een fysiotherapeute met gouden handjes"
 • 1
 • 2
 • 3
Voor de SUP-Pilates lessen werk ik samen met Watersportcenter Bonaire


Waarom Suppen?

- Suppen is een goede training

- Suppen is een perfecte core-stability training, maar is ook goed voor: benen, billen, armen en schouders.

- Suppen is makkelijk.

- De basis van het suppen heb je snel onder de knie. Hierdoor kun je relatief snel SUP tochten maken en is het snel leuk!

- Suppen geeft rust, want je bent al snel uit je hoofd en in je lijf. Zeker als we op een mooie lokatie suppen, zoals bij Watersportcenter Bonaire. 

 SUP-Pilates

Wel eens een reguliere mat-Pilates les meegedaan? En vond je dat leuk?

Dan is de SUP-Pilates les ook echt iets voor jou. Een Pilates les op een SUP-board.

We starten op the Dock bij Watersportcenter Bonaire en zullen daarna de les gaan starten op het SUP-board. 

Hier is het een uur genieten van de natuur terwijl je werkt aan: kracht, stabiliteit en coördinatie. Daarna volgt de cooling-down terwijl we terug suppen naar het beginpunt.

Nog nooit gesupt? Geen probleem, dat leer je zo!

 Ervaring:

 Ilse: "Geregeld volg ik een SUP-Pilates les van Natalie. Voor mij is dat de ultieme vorm van ontspanning door inspanning. Ik kan me geen mooiere 'gym' op aarde voorstellen en geen fijner mens dan Natalie om de les bij te volgen. Door de overweldigende omgeving gecombineerd met Natalie haar energieke en positieve attitude zou je het branden van je buikspieren bijna vergeten. Bijna....maar ook daarom blijf ik komen."